Dokument

Vilkår for kunde/sluttbruker

Vilkår for kunde/sluttbruker

Sist oppdatert 23.05.2024

Ved bruk av Bookingtjeneste.no og tilhørende tjenester godtar du betingelser og vilkår som er oppført i dokumentet på denne siden. Disse blir regelmessig oppdatert og det er ditt ansvar å holde deg selv oppdatert på endringer som kan forekomme.

bookingsystem og nettside

1. Introduksjon

Disse vilkårene gjelder for kunder/sluttbrukere av Bookingtjeneste.no som legger inn bestillinger/bookinger gjennom bookingsystemet til leverandører. En kunde/sluttbruker vil i denne sammenhengen være en person eller organisasjon som bruker Bookingtjeneste.no til å bestille/booker tjenester eller produkter fra en leverandør som tilbyr sine tjenester gjennom bookingsystemet.

Disse vilkårene og betingelsene gjelder for denne nettsiden og for transaksjoner knyttet til våre produkter og tjenester. Du kan være bundet av tilleggskontrakter knyttet til forholdet ditt til oss eller produkter eller tjenester du mottar fra oss. Hvis noen bestemmelser i tilleggskontraktene er i konflikt med noen av bestemmelsene i disse vilkårene, vil bestemmelsene i disse tilleggskontraktene kontrollere og ha forrang.

Ved å registrere deg på, få tilgang til eller på annen måte bruke denne nettsiden, godtar du herved å være bundet av disse vilkårene og betingelsene som er angitt nedenfor. Bare bruken av denne nettsiden innebærer kunnskap om og aksept av disse vilkårene og betingelsene. I noen spesielle tilfeller kan vi også be deg om å uttrykkelig samtykke.

2. Produkt

Bookingtjeneste.no er et bookingsystem som lar deg bestille tjenester fra ulike leverandører og firmaer. Tjenesten er et administrasjonsverktøy for firmaer som kan brukes til å planlegge avtaler og reservasjoner med sine kunder. Den kan også brukes som betalingsplattform, slik at ditt firmaer kan motta betaling for tjenester gjennom plattformen.

Dette dokumentet regulerer bruk av bookingsystemet som leveres av Bookingtjeneste.no. Ved å bruke systemet godtar du vilkårene som er angitt i dokumentet. Bookingtjeneste.no forbeholder seg retten til å endre vilkårene når som helst og uten forvarsel. Endringer trer i kraft umiddelbart ved publisering på Bookingtjeneste.no. Det er brukerens ansvar å lese vilkårene regelmessig og holde seg oppdatert på eventuelle endringer.

2.1 Partene

Bruken av bookingsystemet reguleres av Bookingtjeneste.no. Vi kan kontakte deg i forbindelse med bruk av systemet, for eksempel vedrørende endringer i vilkårene eller annen relevant informasjon.

2.2 Bruk av systemet

Systemet kan brukes til å legge inn bestillinger eller bookinger for ulike tjenester fra ulike leverandører. Bookingtjeneste.no er kun en systemleverandør og står ikke ansvarlig for salget mellom leverandøren av tjenesten og kunden. Kunden må derfor ta kontakt med leverandøren ved spørsmål, og ikke systemleverandøren.

Ved å bruke systemet samtykker du til å følge alle lover og regler som gjelder for bruk av systemet og for levering av tjenester fra leverandøren. Du kan kun bruke systemet for lovlige formål og på en måte som ikke hindrer eller forstyrrer driften av systemet.

2.3 Betaling

Betaling for tjenester vil bli gjort via systemet og kan gjøres via forskjellige betalingsløsninger, som for eksempel Vipps, Stripe, Mollie, Klarna, betal på sted, gavekort, kupong, med mer. Betalingen vil trekkes på det tidspunktet som avtales mellom leverandøren og kunden, og dette vil fremgå klart under hver booking. Prisinformasjon vil alltid bli oppgitt fullstendig inkludert avgifter og det skal ikke være skjulte kostnader.

Det er også viktig å understreke at Bookingtjeneste.no ikke står ansvarlig for salget mellom leverandøren av tjenesten og kunden. Kunden må derfor ta kontakt med leverandøren ved spørsmål eller eventuelle klager, og ikke systemleverandøren.

2.4 Levering

Leveringstid for tjenester vil bli avtalt mellom leverandøren og kunden, og dette vil fremgå klart under hver booking. Leveringstiden kan variere avhengig av tjenesten som bestilles.

2.5 Angrerett

Vær oppmerksom på at vilkårene kan variere avhengig av typen tjeneste du bestiller gjennom vår plattform.

2.51 Angrerett ved kjøp av tjenester:

Som forbruker har du rett til å angre på kjøp av tjenester innen 14 dager etter at avtalen er inngått, med mindre annet er avtalt. Denne angrefristen gjelder også for tjenester som innebærer booking av andre tjenester. Hvis du ønsker å utøve din angrerett, må du gi skriftlig varsel til tjenesteleverandøren innen angrefristen. Vennligst send varselet direkte til leverandøren av tjenesten (ikke til bookingtjeneste.no, som er systemleverandør).

2.5.2 I Norge finnes det visse unntak fra angreretten når det gjelder kjøp av varer og tjenester på nett. Listen over unntak fra angreretten inkluderer, men er ikke begrenset til følgende:

a) Tjenester som allerede er fullført innenfor angrefristen.
b) Tjenester som er påbegynt etter ditt uttrykkelige samtykke før angrefristen er utløpt.
c) Tjenester som er spesialtilpasset etter dine ønsker eller behov.
d) Tjenester som gjelder overnatting, transport, servering eller fritidsaktiviteter og hvor levering av tjenesten er avtalt å skje på et bestemt tidspunkt eller innenfor en bestemt periode.
e) Lyd- eller videoopptak eller dataprogramvare som er åpnet eller tatt i bruk etter levering.
f) Forseglede varer som ikke egner seg for retur av hensyn til helsevern eller hygiene, og hvor forseglingen er brutt etter levering.
g) Avtaler om levering av aviser, tidsskrifter eller magasiner.
h) Varer som raskt forringes eller har begrenset holdbarhet.
i) Varer som er produsert etter dine spesifikke ønsker eller klare personlige behov, for eksempel målsydde klær eller spesiallaget møbler.
j) Digitale innholdstjenester som ikke leveres på en fysisk bærer, og hvor du har gitt ditt samtykke til levering før angrefristen er utløpt.
k) Innholdstjenester, for eksempel streaming av filmer eller musikk, hvis levering har startet med ditt uttrykkelige samtykke før angrefristen er utløpt.

Dette er en liste over de vanligste unntakene, men det kan være andre unntak som gjelder for spesifikke tjenester eller produkter. Det er derfor viktig å sjekke nøye hvilke regler som gjelder for det spesifikke kjøpet eller tjenesten du vurderer å angre på. For mer informasjon om vilkår for kjøp av varer og tjenester i Norge, kan du besøke https://www.forbrukerradet.no.

Her er noen eksempler på ulike tjenester som kan bestilles gjennom Bookingtjeneste.no, samt spesifikke regler som generelt gjelder hvis det ikke er oppgitt egne vilkår fra leverandøren. Disse reglene gjelder generelt for alle tjenester, med mindre annet er oppgitt av tjenesteleverandøren:

Eksempler på slike tjenester kan være frisørtjenester, bilutleie, håndverkertjenester, massasjetjenester, konsulenttjenester, treningstjenester, transporttjenester, fotografitjenester, renholdstjenester, cateringtjenester, musikk- og underholdningstjenester, møtetjenester og andre lignende tjenester.

Når du bestiller gjennom Bookingtjeneste.no, kan det være nødvendig å betale et depositum for å bekrefte reservasjonen. Dersom du avbestiller reservasjonen innenfor angrefristperioden, vil depositumet normalt bli refundert. Hvis du avbestiller etter fristen, kan du bli belastet en avgift basert på totalbeløpet eller risikere å ikke få refundert pengene.

Konsertbilletter:
Konsertbilletter kan normalt sett ikke refunderes eller kanselleres etter at de er kjøpt, med mindre arrangementet blir avlyst eller utsatt. Hvis arrangementet blir avlyst eller utsatt, vil vi informere deg så snart som mulig om hvilke alternativer som er tilgjengelige for å få refundert billetten eller bytte den til et annet arrangement.

Hotellbestillinger:
Når du bestiller et hotellrom gjennom Bookingtjeneste.no, vil det vanligvis være nødvendig å betale et depositum for å bekrefte reservasjonen. Hvis du avbestiller reservasjonen før fristen for gratis avbestilling, vil depositumet normalt bli refundert. Hvis du avbestiller etter fristen for gratis avbestilling, kan det påløpe en avgift basert på totalbeløpet.

Vennligst merk at disse reglene kan variere avhengig av den spesifikke tjenesten du bestiller og tjenesteleverandøren du velger. Vi anbefaler alltid at du leser vilkårene og betingelsene grundig før du bestiller en tjeneste gjennom Bookingtjeneste.no, og at du kontakter tjenesteleverandøren direkte dersom du har spørsmål om angrerett eller andre forhold.

2.6 Mangel ved varen/tjenesten (reklamasjonsrett)

Dersom det skulle oppstå en mangel ved varen/tjenesten, må kunden kontakte leverandøren av tjenesten. Leverandøren vil være ansvarlig for å håndtere reklamasjoner og eventuelle krav om refusjon.

Bookingtjeneste.no står ikke ansvarlig for salget mellom leverandøren av tjenesten og kunden. Kunden må derfor ta kontakt med leverandøren ved spørsmål, og ikke systemleverandøren.

Reklamasjonsrett i Norge:

Reklamasjonsrett er en rettighet som forbrukere har hvis de oppdager feil eller mangler ved et produkt eller en tjeneste de har kjøpt. I Norge har forbrukere normalt sett fem års reklamasjonsrett på varer og to år på tjenester. Dette betyr at forbrukeren kan klage på feil og mangler innenfor disse tidsrammene og kreve at selgeren retter opp i problemet eller gir en annen form for kompensasjon.

Regler rundt tjenester som blir gjort gjennom booking:

Når det gjelder tjenester som blir bestilt gjennom en bookingprosess, som for eksempel hotellrom, flyreiser eller leie av bil, gjelder det spesielle regler for reklamasjonsrett. Ifølge norsk lov har forbrukere rett til å klage på en tjeneste som ikke oppfyller det som var avtalt eller forventet.

Dette betyr at hvis du har bestilt en tjeneste gjennom en bookingprosess og oppdager feil eller mangler, kan du klage til selgeren. Selgeren har da plikt til å rette opp i problemet eller gi deg en annen form for kompensasjon, for eksempel en prisreduksjon eller erstatning.

Det er viktig å merke seg at reklamasjonsretten kun gjelder for feil og mangler som var til stede på tidspunktet for kjøpet. Hvis problemet skyldes skade eller slitasje som har oppstått senere, vil reklamasjonsretten normalt sett ikke gjelde.

Hvordan klage på en tjeneste:

Hvis du ønsker å klage på en tjeneste du har bestilt gjennom en bookingprosess, bør du først kontakte selgeren eller leverandøren av tjenesten og forklare problemet. Det kan være lurt å skrive ned hva som har skjedd og hvilken form for kompensasjon du ønsker. Hvis selgeren ikke gir deg tilfredsstillende svar eller avviser klagen, kan du kontakte Forbrukerrådet eller en advokat for å få hjelp til å løse saken. Du kan også klage til Forbrukertvistutvalget eller til domstolene hvis du ikke blir enig med selgeren.

Reklamasjonsrett er en viktig rettighet som forbrukere har i Norge, også når det gjelder tjenester som blir bestilt gjennom bookingprosesser. Hvis du oppdager feil eller mangler ved en tjeneste du har bestilt, bør du kontakte selgeren og klage på problemet. Hvis du ikke får tilfredsstillende svar, kan du kontakte Forbrukerrådet eller en advokat for hjelp til å løse saken.

2.7 Ansvarsfraskrivelse

Bookingtjeneste.no fraskriver seg ethvert ansvar for feil eller mangler i tjenesten, og problemstillinger knyttet til selve tjenesten eller produktet. Bookingtjeneste.no fungerer kun som en systemleverandør som tilbyr en plattform for å legge inn bestillinger og betalinger for ulike tjenester.

Vi ønsker å gi våre kunder en trygg og enkel måte å legge inn bestillinger og betalinger for ulike tjenester, og håper at du vil ha nytte av å bruke vårt bookingsystem. Skulle det oppstå noen spørsmål eller problemer, er du velkommen til å kontakte oss her.

2.8 Konfliktløsning

Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kunden ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller på deres nettsider. Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Dette er særlig relevant hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land.

2.9 Brukerkonto

Ved bruk av tjenesten vil du automatisk få laget en egen brukerkonto med innlogging. Det er opptil leverandøren av tjenesten om din brukerkonto blir utgitt til deg som kunde. 

2.10 Serverdrift og Hostingtjenester

Vår nettside er driftet på servere levert av Kinsta.com, en ledende tilbyder av cloud hosting-tjenester. Valget av Kinsta som vår hostingpartner er basert på deres pålitelighet, sikkerhet og ytelsesstandarder, noe som sikrer en optimal og sikker brukeropplevelse for våre kunder. Her er noen nøkkelpunkter om Kinstas tjenester:

1. Høy Ytelse og Pålitelighet: Vår nettside dra nytte av Kinstas skyplattform, bygget på Google Cloud Platform’s Premium Tier Network og C2 Machines. Dette sikrer høy ytelse og pålitelighet, noe som er essensielt for våre voksende tjenester og kundebase.

2. Global Nettverkstilgjengelighet: Kinsta tilbyr et omfattende nettverk med 35 datasentre over hele verden, sammen med en HTTP/3-aktivert CDN. Dette sikrer rask og effektiv levering av vårt innhold til brukere uansett hvor de befinner seg.

3. Avansert Sikkerhet: Med Kinstas SOC 2-sertifisering og bruk av isolerte containerteknologier, sterke brannmurer, og avansert DDoS-beskyttelse fra Cloudflare, kan våre brukere være trygge på at deres data er beskyttet mot cybertrusler.

4. Spesialisert WordPress Hosting: Som en del av vår løsning benytter vi Kinstas spesialiserte WordPress-hosting, som inkluderer funksjoner som staging-miljø, automatisk backup, og ytelsesovervåkningsverktøy for å sikre en jevn og effektiv drift av våre WordPress-baserte tjenester.

5. Rask og Effektiv Kundestøtte: Vi verdsetter rask respons og effektivitet i vår virksomhet. Kinstas engasjerte støtteteam av ingeniører og utviklere tilbyr rask og nyttig assistanse, noe som sikrer minimal nedetid og rask problemløsning.

Serverlokaliteten hos Kinsta er i Nederland, noe som bidrar til å sikre optimal tilgjengelighet og hastighet for våre brukere i Europa.

Vi er forpliktet til å tilby en sikker, rask og pålitelig nettsideopplevelse, og vårt partnerskap med Kinsta er et viktig ledd i å oppfylle denne forpliktelsen.

2.11 Bookingtjeneste og tredjepartsystemer

Når du, som sluttbruker, bestiller tjenester gjennom en leverandør som bruker Bookingtjeneste.no, engasjerer du deg i et økosystem av avanserte teknologier og tredjepartssystemer, nøye integrert for å forbedre din bookingopplevelse. Disse systemene, brukt av leverandørene, er designet for å effektivisere kommunikasjon, planlegging og betalingsprosesser. Vilkårene nedenfor beskriver hvordan disse teknologiene bidrar til din interaksjon med leverandøren gjennom Bookingtjeneste.no.

Planlegging og synkronisering: Leverandører kan bruke Google Kalender-integrasjon for å synkronisere bookinger med sin egen planleggingskalender, noe som bidrar til en mer strømlinjeformet planleggingsprosess. Dette sikrer at leverandørene effektivt kan administrere sine avtaler, noe som reduserer risikoen for dobbeltbookinger og forbedrer påliteligheten i avtaleinngåelser med deg som sluttbruker.

Videomøter: For tjenester som krever eller tilbyr muligheten for fjernkonsultasjoner, kan leverandører benytte seg av Zoom-integrasjonen for å tilrettelegge for videomøter. Dette gir deg som sluttbruker enkel tilgang til møter og konsultasjoner direkte gjennom bookingplattformen, noe som forbedrer tilgjengeligheten og bekvemmeligheten ved tjenestene.

Betalingsløsninger: Leverandører kan tilby sikre og varierte betalingsalternativer gjennom integrasjoner som Stripe, Mollie (med Klarna som en underenhet), og Vipps. Disse betalingsløsningene gir deg som sluttbruker fleksibilitet og sikkerhet ved utførelse av betalinger, og sikrer en smidig transaksjonsprosess.

Ytelse og sikkerhet: Hosting av bookingplattformen er sikret gjennom Kinsta, som garanterer høy ytelse og sikkerhet for systemet. Dette sikrer en pålitelig og tilgjengelig tjeneste for både deg som sluttbruker og leverandørene.

Kommunikasjon: For å forbedre og sikre effektiv kommunikasjon mellom sluttbrukere og leverandører, benytter Bookingtjeneste.no Twilio for SMS-tjenester og Brevo for e-postkommunikasjon. Disse systemene sikrer at du mottar alle nødvendige varsler, bekreftelser og kommunikasjon knyttet til dine bookinger på en pålitelig måte.

Ved å akseptere disse vilkårene erkjenner du som sluttbruker at leverandørene du bestiller tjenester fra gjennom Bookingtjeneste.no, kan bruke disse teknologiene for å tilby, administrere og forbedre tjenestene de leverer til deg. Disse systemene er valgt med mål om å sikre en effektiv, sikker og brukervennlig bookingprosess for alle parter involvert.

2.12 Overholdelse av Googles begrensede brukskrav og brukersamtykke

2.12.1 Overholdelse av Googles begrensede brukskrav og brukersamtykke

I tråd med vårt engasjement for å beskytte dine data og personvern, overholder appen “Bookingtjeneste” Googles retningslinjer for bruk av Google API-tjenester, inkludert begrensningene i bruken av brukerdata (“Limited Use Policy”). All bruk og overføring av informasjon mottatt fra Google API-er til enhver annen applikasjon vil være i samsvar med Googles API-tjenester brukerdatapolitikk, inkludert kravene til begrenset bruk.

2.12.2 Bruk av Google Kalender-data

Bookingtjeneste.no er forpliktet til å beskytte personvernet og sikkerheten til våre brukeres data. I forbindelse med vår integrasjon med Google Kalender, ønsker vi å gjøre det klart at all tilgang til og bruk av Google Kalender-data er begrenset utelukkende til funksjonaliteten innen Bookingtjeneste.no-applikasjonen.

Ingen tredjeparter, inkludert AI-modeller eller andre automatiserte systemer, har tilgang til, eller blir delt, data fra Google Kalender. Brukerdata fra Google Kalender brukes kun for å tilby og forbedre bookingfunksjonaliteten og tjenestene våre, og all slik bruk er i full overensstemmelse med våre strenge retningslinjer for personvern og datahåndtering.

Vi innhenter ikke separat samtykke for deling av Google Kalender-data ettersom ingen data deles med eller tilgjengeliggjøres for tredjeparter. Vår bruk av Google Kalender-data er fullt transparent og tar sikte på å forbedre brukeropplevelsen innenfor rammen av de tjenestene vi tilbyr.

For ytterligere detaljer om hvordan vi håndterer og beskytter dine data, vennligst se vår Personvernerklæring.

3. Elektronisk kommunikasjon

Ved å bruke denne nettsiden eller kommunisere med oss på elektronisk måte, godtar og erkjenner du at vi kan kommunisere med deg elektronisk på nettstedet vårt eller ved å sende en e-post/sms til deg, og du godtar at alle avtaler, merknader, avsløringer og annen kommunikasjon som vi gi deg elektronisk tilfredsstille ethvert juridisk krav, inkludert, men ikke begrenset til, kravet om at slik kommunikasjon skal være skriftlig.

3.1 SMS varslinger

SMS varslingene er utelukkende relatert til bookingprosessen. Dette kan inkludere, men er ikke begrenset til, informasjon om ny booking, påminnelser og annen relevant informasjon. Det vil ikke bli sendt ut noen form for reklame fra tredjepart, men kun fra leverandør og/eller Bookingtjeneste.no som systemleverandør.

Geografisk tilgjengelighet: SMS varslinger kan sendes til numre i følgende land: Norge, Danmark, Sverige, Polen, England, Portugal, Hellas, Kroatia, Tsjekkia, Færøyene, Grønland, Litauen, USA og Tyrkia.

Avsender: Alle SMS varslinger vil bli sendt fra navnet “Reservasjon”.

Personvern: SMS-tjenesten leveres av Twilio.com. For informasjon om hvordan Twilio håndterer dine personopplysninger, se Twilios GDPR-program https://www.twilio.com/en-us/gdpr

3.2 SMS-verifikasjon (OTP)

Når du som kunde bruker Bookingtjeneste.no for å booke tjenester, kan det kreves at du verifiserer ditt telefonnummer ved hjelp av SMS-verifikasjon (OTP). Ved å bruke denne funksjonen, samtykker du til følgende vilkår:

  • Personlig Identifikasjon: Du vil motta en engangskode (OTP) på ditt oppgitte telefonnummer. Denne koden må fylles inn på bookingsiden for å bekrefte din identitet.
  • Nøyaktig Informasjon: Det er ditt ansvar å oppgi et korrekt telefonnummer. Mislykket verifikasjon kan hindre deg i å fullføre bookingprosessen.
  • Datasikkerhet: All informasjon som samles inn gjennom OTP-verifikasjon behandles i henhold til vår personvernerklæring. Vi sikrer at din data er beskyttet og ikke misbrukes.
  • Effektiv Booking: Når ditt telefonnummer er verifisert, husker systemet vårt dette for fremtidige besøk, noe som gjør fremtidige bookingprosesser enklere og raskere for deg.
  • Ved å bruke SMS-verifikasjon (OTP) aksepterer du disse vilkårene som en del av Bookingtjeneste.no sin bookingprosess.
  • Tredjeparts Tjenester: SMS-verifikasjonen leveres av Twilio. Vi forsikrer at Twilio også overholder alle relevante personvernforpliktelser. For mer informasjon om Twilios personvernpraksis, vennligst besøk deres nettside.

3.3 E-post varslinger

E-post varslinger er en del av tjenestene du mottar som kunde. Dette inkluderer varslinger knyttet til dine bookinger, som bekreftelser, påminnelser, og eventuelle endringer. Det vil ikke bli sendt ut noen form for reklame fra tredjepart, men kun fra leverandør og/eller Bookingtjeneste.no som systemleverandør.

Dataintegritet: Brevo og dets partnere følger høyeste standarder for å sikre dataintegritet og konfidensialitet. Dine data blir lagret innenfor EU’s jurisdiksjon, og det tas jevnlig sikkerhetskopier av dataene.

Avsender: Avsender vil være post@bookingtjeneste.no. Det er viktig at du sjekker din spam- eller søppelpostmappe og markerer post@bookingtjeneste.no som en trygg avsender for å sikre at du mottar alle varslinger.

Personvern: For å lære mer om hvordan dine data blir behandlet, vennligst se vår personvernerklæring. Dette inkluderer informasjon om datalagring og hvordan dine personlige data blir beskyttet.

4. Åndsverk

Vi eller våre lisensgivere eier og kontrollerer all opphavsrett og andre immaterielle rettigheter på nettstedet og dataene, informasjonen og andre ressurser som vises av eller er tilgjengelige på nettstedet.

4.1 Alle rettigheter er forbeholdt

Med mindre spesifikt innhold tilsier noe annet, gis du ikke en lisens eller noen annen rettighet under opphavsrett, varemerke, patent eller andre immaterielle rettigheter. Dette betyr at du ikke kan bruke, kopiere, reprodusere, fremføre, vise, distribuere, legge inn i noe elektronisk medium, endre, reversere, dekompilere, overføre, laste ned, overføre, tjene penger på, selge, markedsføre eller kommersialisere noen ressurser på denne nettsiden i hvilken som helst form, uten vår skriftlige tillatelse på forhånd, unntatt og bare i den grad annet er fastsatt i forskrifter i ufravikelig lov (for eksempel retten til å sitere).

5. Nyhetsbrev

Til tross for det foregående, kan du videresende nyhetsbrevet vårt i elektronisk form til andre som kan være interessert i å besøke nettstedet vårt.

6. Tredjeparts eiendom

Vår nettside kan inneholde hyperkoblinger eller andre referanser til andre parters nettsteder. Vi overvåker eller vurderer ikke innholdet på andre parters nettsteder som er lenket til fra denne nettsiden. Produkter eller tjenester som tilbys av andre nettsteder skal være underlagt gjeldende vilkår og betingelser for disse tredjepartene. Uttrykte meninger eller materiale som vises på disse nettstedene er ikke nødvendigvis delt eller godkjent av oss.

Vi vil ikke være ansvarlige for personvernpraksis eller innhold på disse sidene. Du bærer alle risikoer forbundet med bruken av disse nettsidene og eventuelle relaterte tredjepartstjenester. Vi vil ikke påta oss noe ansvar for tap eller skade på hvilken som helst måte, uansett hvordan det er forårsaket, som følge av din utlevering til tredjeparter av personlig informasjon.

7. Ansvarlig bruk

Ved å besøke nettstedet vårt godtar du å bruke det kun til de formålene som er tiltenkt og som er tillatt i disse vilkårene, eventuelle tilleggskontrakter med oss og gjeldende lover, forskrifter og generelt akseptert nettpraksis og bransjeretningslinjer. Du må ikke bruke nettstedet eller tjenestene våre til å bruke, publisere eller distribuere noe materiale som består av (eller er knyttet til) skadelig dataprogramvare; bruke data samlet inn fra nettstedet vårt for enhver direkte markedsføringsaktivitet, eller utføre systematiske eller automatiserte datainnsamlingsaktiviteter på eller i forhold til nettstedet vårt.

Å delta i enhver aktivitet som forårsaker, eller kan forårsake, skade på nettstedet eller som forstyrrer ytelsen, tilgjengeligheten eller tilgjengeligheten til nettstedet er strengt forbudt.

8. Registrering

Du kan registrere deg for en konto på nettstedet vårt. Under denne prosessen kan du bli bedt om å velge et passord. Du er ansvarlig for å opprettholde konfidensialiteten til passord og kontoinformasjon og samtykker i å ikke dele passordene dine, kontoinformasjonen eller sikret tilgang til nettsiden eller tjenestene våre med andre personer. Du må ikke tillate andre personer å bruke kontoen din for å få tilgang til nettstedet fordi du er ansvarlig for alle aktiviteter som skjer ved bruk av passord eller kontoer. Du må varsle oss umiddelbart hvis du blir oppmerksom på noen avsløring av passordet ditt.

9. Innhold lagt ut av deg

Vi tilbyr ulike åpne kommunikasjonsverktøy på nettstedet vårt, for eksempel bookingtjeneste, SMS-varsler, e-post-varsler, kommentarer, fora, oppslagstavler, vurderinger og anmeldelser og ulike sosiale medietjenester. Det er kanskje ikke mulig for oss å skjerme eller overvåke alt innhold som du eller andre deler eller sender inn på eller gjennom nettstedet vårt. Vi forbeholder oss imidlertid retten til å gjennomgå innholdet og overvåke all bruk av og aktivitet på nettstedet vårt, og fjerne eller avvise innhold etter eget skjønn. Ved misbruk av tjenesten vil din bookingtjeneste termineres fullstendig. Ved å legge ut informasjon eller på annen måte bruke åpne kommunikasjonsverktøy som nevnt, godtar du at innholdet ditt vil overholde disse vilkårene og betingelsene og ikke må være ulovlig eller ulovlig eller krenke noen persons juridiske rettigheter.

10. Oppsigelse av bruk

Vi kan, etter eget skjønn, når som helst endre eller avbryte tilgangen til, midlertidig eller permanent, nettstedet eller en hvilken som helst tjeneste på den. Du samtykker i at vi ikke vil være ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart for slike endringer, suspensjoner eller avbrytelser av din tilgang til eller bruk av nettstedet eller innhold som du måtte ha delt på nettstedet. Du vil ikke ha rett til noen kompensasjon eller annen betaling, selv om visse funksjoner, innstillinger og/eller innhold du har bidratt med eller har kommet til å stole på, er permanent tapt. Du må ikke omgå eller omgå, eller forsøke å omgå eller omgå, noen tilgangsbegrensningstiltak på nettstedet vårt.

11. Garantier og ansvar

Ingenting i denne delen vil begrense eller ekskludere garantier som er underforstått ved lov som det ville være ulovlig å begrense eller ekskludere. Denne nettsiden og alt innhold på nettstedet er gitt på en “som den er” og “som tilgjengelig”-basis og kan inneholde unøyaktigheter eller typografiske feil. Vi fraskriver oss uttrykkelig alle garantier av noe slag, enten det er uttrykkelig eller underforstått, med hensyn til tilgjengelighet, nøyaktighet eller fullstendighet av innholdet. Vi gir ingen garanti for at:

  • denne nettsiden eller våre produkter eller tjenester vil oppfylle dine krav;
  • denne nettsiden vil være tilgjengelig på en uavbrutt, rettidig, sikker eller feilfri basis;
  • kvaliteten på ethvert produkt eller tjeneste som er kjøpt eller oppnådd av deg gjennom denne nettsiden vil oppfylle dine forventninger.

Ingenting på denne nettsiden utgjør eller er ment å utgjøre juridisk, økonomisk eller medisinsk rådgivning av noe slag. Hvis du trenger råd bør du konsultere en passende fagperson.

Følgende bestemmelser i denne delen vil gjelde så langt det er tillatt av gjeldende lov, og vil ikke begrense eller utelukke vårt ansvar i forhold til noe som det ville være ulovlig eller ulovlig for oss å begrense eller utelukke vårt ansvar. Vi vil ikke under noen omstendigheter være ansvarlige for noen direkte eller indirekte skader (inkludert eventuelle skader for tap av fortjeneste eller inntekt, tap eller korrupsjon av data, programvare eller database, eller tap av eller skade på eiendom eller data) påført av deg eller en tredjepart part, som oppstår fra din tilgang til eller bruk av nettstedet vårt.

Bortsett fra i den grad en tilleggskontrakt uttrykkelig sier noe annet, er vårt maksimale ansvar overfor deg for alle skader som oppstår fra eller relatert til nettstedet eller produkter og tjenester som markedsføres eller selges gjennom nettstedet, uavhengig av formen for rettslige skritt som pålegger ansvar ( enten i kontrakt, rettferdighet, uaktsomhet, tiltenkt oppførsel, skadevoldende handling eller annet) vil være begrenset til den totale prisen du betalte til oss for å kjøpe slike produkter eller tjenester eller bruke nettstedet. En slik grense vil gjelde til sammen for alle dine krav, handlinger og saksårsaker av enhver art og natur.

12. Personvern

For å få tilgang til nettsiden og/eller tjenestene våre, kan du bli bedt om å oppgi visse opplysninger om deg selv som en del av registreringsprosessen. Du godtar at all informasjon du oppgir alltid vil være nøyaktig, korrekt og oppdatert.

Vi tar dine personopplysninger på alvor og er forpliktet til å beskytte personvernet ditt. Vi vil ikke bruke e-postadressen din til uønsket post. Eventuelle e-poster sendt av oss til deg vil kun være i forbindelse med levering av avtalte produkter eller tjenester.

Vi har utviklet en policy for å håndtere eventuelle personvernproblemer du måtte ha. For mer informasjon, vennligst se vår Personvernerklæring og retningslinjene for informasjonskapsler.

13. Tilgjengelighet

Vi er forpliktet til å gjøre innholdet vi tilbyr tilgjengelig for personer med nedsatt funksjonsevne. Hvis du har en funksjonshemming og ikke får tilgang til noen del av nettstedet vårt på grunn av funksjonshemmingen din, ber vi deg om å gi oss et varsel som inkluderer en detaljert beskrivelse av problemet du støtt på. Hvis problemet er lett identifiserbart og løses i samsvar med industristandard informasjonsteknologiverktøy og -teknikker, vil vi umiddelbart løse det.

14. Eksportrestriksjoner / Lovoverholdelse

Tilgang til nettstedet fra territorier eller land der innholdet eller kjøp av produktene eller tjenestene som selges på nettstedet er ulovlig, er forbudt. Du kan ikke bruke denne nettsiden i strid med eksportlover og -forskrifter til Norge.

15. Oppdrag

Du kan ikke tildele, overføre eller underkontraktere noen av dine rettigheter og/eller forpliktelser under disse vilkårene og betingelsene, helt eller delvis, til noen tredjepart uten vårt skriftlige samtykke. Enhver påstått oppdrag i strid med denne delen vil være ugyldig.

16. Brudd på disse vilkårene

Uten at det berører våre andre rettigheter under disse vilkårene og betingelsene, hvis du bryter disse vilkårene og betingelsene på noen måte, kan vi iverksette tiltak som vi finner hensiktsmessige for å håndtere bruddet, inkludert midlertidig eller permanent suspendering av tilgangen din til nettstedet, kontakte din internettleverandør for å be om at de blokkerer tilgangen din til nettstedet, og/eller starter rettslige skritt mot deg.

17. Force majeure

Bortsett fra forpliktelser til å betale penger i henhold til dette, vil ingen forsinkelse, svikt eller unnlatelse fra noen av partene til å utføre eller overholde noen av sine forpliktelser under dette anses å være et brudd på disse vilkårene og betingelsene dersom og så lenge slik forsinkelse, svikt eller unnlatelse oppstår av enhver årsak utenfor rimelig kontroll av den parten.

18. Skadeserstatning

Du godtar å holde oss skadesløs, forsvare og holde oss skadesløse, fra og mot alle krav, ansvar, skader, tap og utgifter, relatert til ditt brudd på disse vilkårene og betingelsene, og gjeldende lover, inkludert immaterielle rettigheter og personvernrettigheter. Du vil umiddelbart refundere oss for våre skader, tap, kostnader og utgifter knyttet til eller som oppstår som følge av slike krav.

19. Fraskrivelse

Unnlatelse av å håndheve noen av bestemmelsene i disse vilkårene og betingelsene og enhver avtale, eller unnlatelse av å utøve en mulighet til å avslutte, skal ikke tolkes som fraskrivelse av slike bestemmelser og skal ikke påvirke gyldigheten av disse vilkårene og betingelsene eller av noen Avtalen eller deler av den, eller retten til deretter å håndheve hver eneste bestemmelse.

20. Språk

Disse vilkårene og betingelsene vil bli tolket og tolket utelukkende i bokmål, norsk, norsk bokmål. Alle meldinger og korrespondanse vil bli skrevet utelukkende på det språket.

21. Hele avtalen

Disse vilkårene og betingelsene, sammen med personvernerklæringen og cookie policy, utgjør hele avtalen mellom deg og Preferium AS i forhold til din bruk av denne nettsiden.

22. Oppdatering av disse vilkårene

Vi kan oppdatere disse vilkårene og betingelsene fra tid til annen. Det er din plikt å med jevne mellomrom sjekke disse vilkårene og betingelsene for endringer eller oppdateringer. Datoen som er oppgitt i begynnelsen av disse vilkårene og betingelsene er den siste revisjonsdatoen. Endringer i disse vilkårene og betingelsene trer i kraft når slike endringer blir lagt ut på denne nettsiden. Din fortsatte bruk av denne nettsiden etter publisering av endringer eller oppdateringer vil bli ansett som varsel om at du godtar å overholde og være bundet av disse vilkårene og betingelsene.

23. Valg av lov og jurisdiksjon

Disse vilkårene og betingelsene skal styres av lovene til Norge. Eventuelle tvister knyttet til disse vilkårene og betingelsene skal være underlagt jurisdiksjonen til domstolene til Norge. Hvis noen del eller bestemmelse av disse vilkårene og betingelsene av en domstol eller annen myndighet blir funnet å være ugyldige og/eller ikke håndhevbare i henhold til gjeldende lov, vil en slik del eller bestemmelse bli endret, slettet og/eller håndhevet i størst mulig grad for å gi effekt til hensikten med disse vilkårene og betingelsene. De øvrige bestemmelsene vil ikke bli berørt.

24. Kontaktinformasjon

Bookingtjenester.no og tilhørende tjenester eies og drives av Preferium AS.

Du kan kontakte oss angående disse vilkårene og betingelsene gjennom Kontakt

Kontaktperson: Daglig leder, Robert André Johansen.
E-post: post@bookingtjeneste.no
Adresse: Sponheimveien 19, 1613 Fredrikstad, Norge.
Firma: Preferium AS (Preferium.no). Org. nr: 999 323 286. Enhetsregisteret (05.01.2013). Foretaksregisteret. Merverdiavgiftsregisteret.